Me Rosvolat kesällä 2020

Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella nähdään kesällä 2020 koko perheen hulvaton komedia Me Rosvolat. Tarina perustuu Siri Kolun suosittuun kirjasarjaan. Ensi-ilta 11.6.2020

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on MeRosvolat558x300.jpg

Pahamaineinen maantierosvoperhe varastaa tavallisesti vain karkkia ja muuta syötävää, mutta nyt lähtee mukaan vahingossa lapsi. Matkan jatkuessa perhe alkaa miettiä, mitä tehdä kymmenenvuotiaalle saaliille. Tarinassa korostuvat yhteisöllisyys, ystävyys, yhdessä oleminen sekä perheen tärkeys – huumoria ja vauhdikkaita tilanteita unohtamatta! Ohjaus Antti Lang.

(S) – esitys on sallittu kaikenikäisille

Kirjailija Siri Kolu

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kirjailija_Siri-Kolu.jpg
Kuva: Otava Oy

Siri Kolu (s. 1972) on kirjailija, esitysdramaturgi, ohjaaja ja teatteriopettaja. Hän on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja.

Ennen teatterikoulutustaan Kolu opiskeli kirjallisuutta ja teatteritiedettä Helsingin Yliopistossa. Siri Kolu asuu perheineen Vantaalla. Hän on vapaa kirjailija ja kouluttaja, joka työskentelee Vantaan sanataidekoulun rehtorina. Hän on toiminut myös Lukuinto-lähettiläänä.

Tutustu kirjailijaan tarkemmin osoitteessa https://otava.fi/kirjailijat/siri-kolu/

Ohjaaja Antti Lang

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Ohjaaja_Antti-Lang.jpg
Kuva: Tampereen Teatteri

Antti Lang (s. 1980) on näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004.

Lang on näytellyt muun muassa Espoon kaupunginteatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa, Tampereen Teatterissa ja Turun Kesäteatterissa. Hän on lisäksi näytellyt useissa televisiosarjoissa. Vartiovuorella Lang muistetaan etenkin näytelmistä Peter Pan (2007) ja Rölli (2017). Me Rosvolat on Antti Langin ensimmäinen ohjaus Turun Kesäteatterissa.