Blogi: Hei lapsikullat!


cropped-jpeegisivuil-3-12.jpg

Hei lapsikullat sekä tuttavat ja tuntemattomat Vipakkalasta ja muista lähikylistä!

Terveisiä täältä Vartiovuoren Vaahteramäeltä! Aurinko on lämmittänyt meitä Kissankulmalaisia ihanasti ja toistaiseksi ollaan vältytty sateelta täysin! Hyttysiä on paljon, varsinkin iltaisin, ja ne tuntuvat olevan erityisen kiinnostuneita Kissankulman naisten ja tyttöjen sääristä!

Vauhtia on piisannut ja esityksemme Vaahteramäen tapahtumista etenee hienosti… tai no, ainakin silloin, kun Eemeli malttaa olla metkuilematta. Näyttää pahasti siltä, että joku metku on otettava mukaan myös itse esitykseen…. Harmi, koska meitä kaikkia varmasti miellyttäisi enemmänkin minun työtehtävieni (joita on muuten paljon!!) katseleminen. Olisittepa nähneet, mitä Eemeli teki isä-Anttoninsa kumisaappaille!!!! Voi herran jestas, minkälainen lapsi!

Mutta nyt minun on mentävä! Olen luvannut valmistaa palttua illalliseksi. Jos haluat kirjoittaa meille tänne Kissankulmaan terveisiäsi tai lähettää piirustuksia, olisimme enemmän kuin iloisia ja mielellämme niitä yhdessä lukisimme ja katselisimme. Voit tehdä sen Internetissä tai lähettää jopa ihan kirjeitsekin!

Osoite on:

Turun Kesäteatteri Vartiovuorella / Vaahteramäen Eemeli
PL 680
20701 Turku

Ystävällisin terveisin, Liina-piika.

Ps. Aatu-renki on ihana!

Lue seuraava blogi: ’Hei lapsikullat!’ >