VARTIOVUOREN VENETSIALAISET

To 24.8.2023 klo 19:00 / Vesterinen Yhtyeineen

Vartiovuoren Venetsialaisille antaa torstaina 24.8. säkenöivän startin suorastaan hurmoksellisista keikoistaan tunnettu Vesterinen Yhtyeineen. Orkesteri saapuu Vartiovuorelle nyt toista kertaa ja edellisellä kerralla konsertti myytiin loppuun. Yhtye julkaisi maaliskuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä Hetken ikuinen.

Osta Liput täältä

Tiedustelut: jukka@ladaproductions.fi

Pe 25.8.2023 klo 20 / Anna Eriksson

Anna Erikssonin uskomaton Tikaritaivas-konsertti yhdistää Erikssonin ja pianisti Mikko Mäkisen yhteistyön ainutlaatuisella tavalla. Konsertti perustuu Anna Erikssonin uran tunnetuimpiin lauluihin ja sekä taiteilijan voimakkaisiin tulkintoihin maailman klassikoista.

Osta liput täältä

Tiedustelut: jukka@ladaproductions.fi

La 26.8.2023 klo 15:00 / Diandra

Valovoimainen Diandra esiintyy Turun kesäteatteri Vartiovuorella la 26.8.2023 klo 15:00. Upeasta äänestään ja valloittavasta persoonastaan tunnettu laulaja on viime vuosina hurmannut yleisöjä muun muassa Elämäni Biisi – ja Tähdet, Tähdet -ohjelmissa sekä keikkailemalla ahkerasti ympäri Suomen. Lämminhenkinen akustinen konsertti koostuu rakastetuimmista suomalaisista lauluista ja kansainvälisistä klassikoista. 

Osta liput täältä

Tiedustelut: jukka@ladaproductions.fi

Su 27.8.2023 klo 17:00

Samuli Tapani Putro on yksi Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä ja alun perin Zen Cafén laulajana tunnetuksi tullut muusikko. Nykyisin Putro tuottaa musiikkia itsenäisenä sooloartistina. Putron kahdeksas sooloalbumi Ikävä mummoa julkaistaan keväällä 2023 ja albumin tienoilta mies yhtyeineen kiertää Suomea keväällä ja kesällä. Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan sekä tavallisille ihmisille suunnatusta musiikistaan, joka kertoo aivan tavallisista ihmisistä. Putro ei ole kiinnostunut tähteydestä, vaan hän haluaisi mieluummin tulla tunnetuksi kuolemattomana ajattoman musiikin tekijänä.

Osta liput täältä

Tiedustelut: jukka@ladaproductions.fi