AJANKOHTAISTA

Turun Kesäteatterin Me Rosvolat siirtyy kesälle 2021

Hyvät ystävät,

Raskain sydämin, turvallisuus ja vastuullisuus edellä olemme päättäneet siirtää Me Rosvolat-produktion kesään 2021.

Turun Kesäteatteria ylläpitävä Turun Työväenteatterin kannatusyhdistys ry:n johtokunta on pohtinut vaikutuksia ja riskejä, joita koronavirus aiheuttaa sekä seurannut uutisointia ja tehnyt laskelmia erilaisten vaihtoehtojen kesken. Ainoa toteuttavissa oleva ja vastuullinen vaihtoehto on siirtää esityskausi seuraavaan kesään. Myös Turun kaupunki on tämän päätöksen kannalla.

Haluamme kantaa osaltamme yhteisvastuun tilanteesta. Meidän tulee suojella niin asiakkaitamme kuin työryhmää tartunnalta sekä estää osaltamme tartunnan eteneminen. Koko Me Rosvolat- työryhmämme on ymmärtänyt tilanteen tärkeyden ja on sitoutunut olemaan kesällä 2021 mukana.

Tällaisessa erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa toivoisimme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä käytännön asioihin sekä sitä, että ensisijaisesti vaihtaisitte peruttujen esitysten liput ensi kesän esityksiin tai lahjakorttiin.

Kiitos ja valoa jokaiseen kotiin,
Turun Kesäteatterin johtokunta

Julkaistu 17.4.2020 klo 18.00

Turun Kesäteatteri seuraa koronavirustilannetta

Valtioneuvosto on 22.4.2020 jatkanut yli 500 hengen kokoontumiskieltoa 31.7 asti. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) arvion mukaan koronaepidemian huippu saavutetaan vasta kesällä. THL:n arvioon voitte tutustua täällä.

Tästä johtuen ilmoitamme, että monien odottama koko perheen Me Rosvolat -musiikkinäytelmä siirtyy kesälle 2021. Tämä vaikea päätös tehtiin erityisesti turvallisuus ja vastuullisuus edellä. Olemme arvioineet tarkoin kaikkia vaihtoehtoja, mutta valitettavasti ainoaksi toteutettavissa olevaksi vaihtoehdoksi jäi koko esityskauden siirtäminen seuraavaan vuoteen. Myös Turun kaupunki on tämän päätöksen kannalla.

Olemme yhteydessä jokaiseen lippunsa ostaneeseen asiakkaamme vielä erikseen. Kesäteatterin toimintaa rahoitetaan lipputuloilla ja esitysten valmistelu vaatii taloudellisia resursseja, joten toivommekin että siirtäisitte tilatut liput mahdollisuuksien mukaan kesälle 2021. Lippujen vaihto tai palautus pyritään käsittelemään 29.5. mennessä.

Julkaistu 12.3.2020 klo 18:40. Päivitetty 26.4.2020 klo 14:30.